Thee in de tuin

Thee in de tuin

Je zou niet zeggen dat het vandaag ‘nog maar’ 21 februari is, want vanmiddag was het 16 graden met volop zon. Dat heb ik nog niet vaak meegemaakt. Zeker als je bedenkt dat het vorig weekend nog vroor dat het kraakte en dat er een pak sneeuw lag. Maar wat ben ik er blij mee! We kunnen dit weer nu zo goed gebruiken om het huis verder af te maken en ook buitenom de boel op te ruimen.

We hebben vanmiddag heerlijk genoten van het weer, eerst na de lunch 35 km gefietst. Daarna een kopje thee gedronken in de tuin onder het afdak, waar het echt warm was, en daarna in de tuin bezig geweest. En genieten van de zonnewarmte!

Er is genoeg te doen in de tuin, aangezien ik voor de winter eigenlijk niets opruim. We hebben veel beestjes in de tuin die profiteren van het afgevallen blad en de ongesnoeide struiken. Dat betekent wel dat het in februari en maart flink aanpoten is om de boel klaar te maken voor het nieuwe seizoen. Maar dat is absoluut geen straf als het weer is zoals vandaag.

Sandra

Andere berichten

Hittegolf

Hittegolf

Het lijkt wel herfst

Het lijkt wel herfst

Extreem weer

Extreem weer

Het lijkt wel zomer!

Het lijkt wel zomer!