Het lijkt wel herfst

Het lijkt wel herfst

Het is op dit moment alleen maar regenbuien en veel wind. Al dagen achter elkaar. Je kunt nu echt niets beginnen in de tuin, terwijl er genoeg te doen is.

Het vingerhoedskruid is nu echt wel uitgebloeid en kan er wel uitgehaald worden. Ook veel vaste planten zijn over de eerste bloei heen, zoals meerdere Geraniums, en als die nu teruggeknipt worden zit er nog een bescheiden tweede bloei in. Maar het weer nodigt beslist niet uit om even flink buiten bezig te gaan.

Ook genieten van de mooie combinaties die nu te bewonderen zijn zit er even niet in. Ik maak wel dagelijks een rondje om te kijken hoe het erbij staat, maar dat is niet hetzelfde als er de hele dag tussen te zitten. De heerlijke geur van Rosa ‘Veilchenblau’ en Rosa ‘White Climber’ zijn haast bedwelmend als je erlangs loopt.

De rozenboog is een geurig geheel.

Het voelt bijna alsof de zomer al weer voorbij is, terwijl hij eigenlijk nog moet gaan beginnen…

Sandra

Andere berichten

Thee in de tuin

Thee in de tuin

Hittegolf

Hittegolf

Extreem weer

Extreem weer

Het lijkt wel zomer!

Het lijkt wel zomer!