Weersomslag

Weersomslag

Na zes weken van warm en droog weer, is het sinds gisteren een stuk kouder geworden. Ook is het gistermiddag wat gaan regenen, geen grote hoeveelheden, maar toch nattigheid. Voor de tuin perfect aangezien de droogte af en toe al zichtbaar werd in de beplanting. En juist in het groeiseizoen is vocht erg belangrijk naast voldoende zonlicht.

Maar het is wel weer even wennen, we hebben de afgelopen tijd zo veel buiten geleefd dat het raar voelt om alles weer dicht te hebben en binnen te zitten.

Op 23 april was het heel erg warm met 22 graden. Ook de dagen erna was het prachtig weer met veel zon. Je gaat nu wel merken dat het weer extremer gaat worden. In febrauri was het extreem nat en nu is het weer extreem droog met veel hogere temperaturen dan gemiddeld.

Sandra

Andere berichten

Thee in de tuin

Thee in de tuin

Hittegolf

Hittegolf

Het lijkt wel herfst

Het lijkt wel herfst

Extreem weer

Extreem weer