Wat een gevaarte!

Nu het een grote puinhoop is in grote delen van de wereld, met de opstanden in de Arabische landen en de aardbeving en daar opvolgende tsunami in Japan, besef ik des te meer hoe goed we het hier eigenlijk hebben. Zeker als ik dan in de tuin bezig ben en geniet van de rust en de ruimte om me heen.

Wat hebben we afgelopen zondag weer veel aangepakt in de tuin! We hebben de nodige matrialen gehaald om de houten rozenboog af te kunnen maken, en dat is ook gelukt. En wat een groot ding is het geworden; vooral nu de tuin nog zo kaal is valt hij wel heel erg op. Maar ik heb de klimrozen die er bij stonden gesnoeid en opgebonden en ik denk dat later dit seizoen een groot deel van de constructie al wel verdwenen is onder het blad en de bloemen van de rozen.

Ik verheug me al op het moment dat de roos ‘Veilchenblau’ die er tegenaan groeit gaat bloeien, en dat ik elke keer als onder de boog door loop bedwelmd wordt door de heerlijke geur, zodat ik meteen ben vergeten wat ik zou gaan doen.

Sandra

Andere berichten

De tuin in!

De tuin in!

Een kei hoort erbij!

Een kei hoort erbij!

Planten in toom houden

Opruiming