Fris en vochtig

Na het waterballet van vorig weekend, waardoor het terras niet is afgekomen, had ik gisteren gepland om verder te gaan. Broerlief en paps kwamen helpen, en hoewel de weersverwachting niet geweldig was, zijn we met goede moed aan de slag gegaan (na een lekker bakje koffie).
Het was mistig en miezerig, maar het ging best, en langzaam maar zeker werd het oppervlak van het terras groter en groter. Wouter leverde de stenen aan en vulde zand bij waar nodig en pa egaliseerde en legde de tegels waterpas, wat een teamwork!
Ondertussen was ik bezig met het opruimen van het stuk grond ernaast, waar een hele berg restanten van het huis lag, al tijden een doorn in mijn oog. Al het hout heb ik verplaatst naar een plek waar het niet zo in de weg ligt, en toen de grond vrijgemaakt en geëgaliseerd (nu komt de caravan ook weer mooi uit!).
Tussen de middag een lekker broodje gegeten samen, toen is paps naar huis gegaan, maar kwam Harm thuis en die heeft het terras samen met Wouter afgemaakt.
Daarna is Harm nog bezig geweest met snoeien en zagen, want ’s middags bleef de regen waar voor gewaarschuwd werd uit. Het werd alleen maar beter eigenlijk.

Sandra

Andere berichten

Heerlijke herfst

Heerlijke herfst

De tuin in!

De tuin in!

Hittegolf

Hittegolf

Zaad

Zaad