Feels like spring!

Wat een heerlijke dag vandaag!
Een verademing na al die dagen met harde wind die we gehad hebben. En gelukkig is de tuin weer begaanbaar, het water is nu zo ver gezakt dat alleen een randje bij het verdiepte terras nog onder water zit. Maar het sopt nog steeds als je over het gras loopt.
Vanmiddag ben ik bezig geweest om blad te verwijderen, wat door de wind overal verspreid lag en op de oprit lag het bezaaid met takken die van de els waren afgebroken. Dus kruiwagen te voorschijn gehaald met de hark en de bezem, en opruimen maar weer. Nu komt de tijd van de grote opruiming, al het oude plantmateriaal wordt verwijderd, er moet weer flink gesnoeid worden en er zit een hoop gras in de borders wat weggehaald moet worden.
Ik moest nog een foto maken van de uitgebloeide hortensia waar het zonlicht zo mooi doorheen scheen. Deze bollen zijn de hele winter mooi gebleven, ondanks het extreme weer.

Maar nu staan de sneeuwklokjes er al weer bij te bloeien, de eerste lammetjes heb ik in de wei zien lopen en de dagen worden langer. Het begint er weer op te lijken.
We gaan het voorjaar tegemoet…

Sandra

Andere berichten

Heerlijke herfst

Heerlijke herfst

De tuin in!

De tuin in!

Hittegolf

Hittegolf

Zaad

Zaad