Rozenboog ingestort

Tijdens winderige dagen komt er al heel veel blad van de bomen af. Vorige week heeft de wind flink huisgehouden en is mijn rozenboog ingestort, hij kon het niet meer aan met de nogal groot geworden Rosa ‘Veilchenblau’ vol in blad in de wind. Dus het wordt tijd voor een steviger exemplaar.Egeltjes
We hadden al een volwassen egel in onze tuin rondscharrelen, en deze week bleek dat er ook nog twee jongen zijn. Ik kwam ze deze week tegen in de tuin toen ze op onderzoek uit waren. Wat wel heel sneu was, dat ik de volgende dag één van de twee dood uit mijn minivijver moest vissen waar hij in was gevallen. Hoe is het mogelijk, ik heb één betonemmer ingegraven en juist daar komen ze in terecht! Ik heb hem dan ook meteen afgedekt met een plaat en stenen, want dit moet niet weer gebeuren.

Bottels
We hebben een wilde roos tegen ons huisje staan die in de zomer kleine zachtroze bloemen heeft die haast niet opvallen, maar de bottels die er nu aan zitten vallen des te beter op. Ze zijn prachtig fel rood.

Sandra

Andere berichten

Heerlijke herfst

Heerlijke herfst

De tuin in!

De tuin in!

Hittegolf

Hittegolf

Zaad

Zaad