Weer een beetje zomer

Wat hebben we apart weer gehad de laatste tijd! De temperatuur was goed, maar het was steeds zo vreselijk wisselvallig dat je er niet van op aan kon. Dan weer zon, dan weer een gigantische bui, niet normaal.
Maar vandaag leek het er een beetje op, het was heerlijk zonnig en zo’n 24 graden, eindelijk!
De tuindeuren konden eindelijk weer open, en de heerlijke geur van vers gemaaid gras kwam het huis in, want gisteren is het weiland achter ons huis gemaaid en dat ligt nu te drogen.
Ik kon ook de tuin in om plaatjes te schieten, want Eupatorium maculatum ‘Riesenschirm’ (foto boven en onder) staat er prachtig bij en wordt nu druk bezocht door vooral koolwitjes.Gisteren zag ik kans om het gras nog even te maaien, wat dat was al weer even geleden en hoognodig. Ik kon goed merken dat het erg vochtig was, want de maaier had er veel moeite mee, en ik moest regelmatig de kooi leeghalen omdat het gras erin bleef plakken.

Sandra

Andere berichten

Heerlijke herfst

Heerlijke herfst

De tuin in!

De tuin in!

Hittegolf

Hittegolf

Zaad

Zaad