Twee weken geen tuin

De zomer is losgebarsten, elke dag zon en heerlijke temperaturen, en ondanks dat het behoorlijk droog is, staat de tuin er prachtig bij. In elke hoek bloeit wel iets en andere planten zitten vol knoppen die popelen om open te barsten.

En nu gaan we dit weekend twee weken op vakantie… Heerlijk natuurlijk, het is voor ons al weer een paar jaar geleden, maar wat zal ik mijn tuintje missen!
De afgelopen week ben ik dan ook druk geweest om alles netjes te maken, gras maaien, kantjes knippen, opruimen enz, maar als we over twee weken terug komen zal het wel weer een aardige wildernis zijn.
Ik moet nog een paar planten die nog in pot staan in de grond zetten en dan moet ik voor twee weken afscheid nemen.

Dat betekent ook dat ik twee weken mijn tuinblog niet bij kan werken, maar zodra ik terug ben ga ik er weer volop tegenaan.

Sandra

Andere berichten

Heerlijke herfst

Heerlijke herfst

De tuin in!

De tuin in!

Hittegolf

Hittegolf

Zaad

Zaad