Nooit klaar

Altijd als ik in de tuin bezig ben, ga ik plannen maken hoe en wat ik anders wil hebben. De meeste van die plannen zijn nog niet uitvoerbaar tot het huis gebouwd is, maar er zijn nog genoeg veranderingen op kleinere schaal die wel te doen zijn.Zo liep ik al een tijd met het idee om de lijn van de borders gelijk te gaan trekken met de lijn van de buxusvakken voor ons huisje zodat er één lange zichtas ontstaat over bijna de hele breedte van de tuin. De afgelopen dagen heb dat plan ten uitvoer gebracht: eerst met stokjes en draad de lijnen uitgezet, en daarna de schep in Harm z’n handen gedrukt om het gras uit te steken. Toen de randen afgezet met betonklinkers en weer grond opgebracht, en nu kan ik gaan verzinnen hoe ik het in ga planten want de border is bijna een meter breder geworden.
Ook heb ik nieuwe bloemen ontdekt: Centaurea montana ‘Grandiflora’ (foto), Polemonium reptans ‘Blue Pearl’ en het zenegroen (Ajuga reptans) zit vol met paarse bloemetjes.

Sandra

Andere berichten

De tuin in!

De tuin in!

Een kei hoort erbij!

Een kei hoort erbij!

Wat een gevaarte!

Planten in toom houden