Het lijkt wel zomer!

Wat hebben we een heerlijk weekend gehad!
Volop zon en gisteren was het 22 graden met een heerlijk biesje. Dus we hebben heel veel tijd buiten doorgebracht: heerlijk koffie drinken en lunchen in het zonnetje, wat een vakantiegevoel!
Uiteraard konden we niet stil blijven zitten en hebben weer veel gedaan in de tuin; Harm heeft zich beziggehouden met de verschillende hagen rondom het perceel. De coniferenhaag aan de voorkant is getopt omdat hij veel te hoog begon te worden, de beukenhaag aan de oostgrens is stevig teruggesnoeid en de haag van laurierkers aan de westkant ook. Verder ook heel wat wildgroei weggesnoeid van esdoorns, vlierbessen en berken.
Ik ben het onkruid maar weer te lijf gegaan en heb het verdiepte terras helemaal schoongekrabd en de border eromheen gefatsoeneerd. Dit jaar heb ik zo ontzettend veel zaailingen van de esdoorn in de bordes staan, ik heb al honderden met de hand weggehaald en elke dag vind ik weer nieuwe. Verder nog graskanten geknipt of weggestoken.En elke dag lijkt er wel weer ergens iets te gaan bloeien; nu zijn net gaan bloeien: Tulipa ‘Spring Green’, Lunaria annua (Judaspenning), Phlox subulata (kruipflox). Het zal ook niet lang duren voor de eerste Geraniums gaan bloeien.

Sandra

Andere berichten

De tuin in!

De tuin in!

Een kei hoort erbij!

Een kei hoort erbij!

Wat een gevaarte!

Planten in toom houden