Koeien

Het was erg leuk om vanmorgen getuige te zijn van de eerste keer dit jaar dat de koeien werden ‘losgelaten’ in het weiland achter ons huis. Er komt ineens een rennende meute aangedenderd, die achter elkaar aanjagen en gekke bokkensprongen maken. De normaal zo rustige dames zijn weer even jong en gek in de bol.
Na het prachtige weer van gisteren (het was 20 graden!), is het vandaag even weer terugschakelen met 13 graden, bewolking en af en toe miezerregen. Maar voor de komende dagen lijkt het droog te blijven en kunnen we weer stevig doorgaan in de tuin, wat ook echt noodzakelijk is, want alles groeit nu razendsnel!

Gisteren waren er ook de eerste bloemen van: Tulipa greigii, Corylopsis pauciflora en Prunus cerasifera ‘Pissardii’.

Sandra

Andere berichten

Heerlijke herfst

Heerlijke herfst

De tuin in!

De tuin in!

Hittegolf

Hittegolf

Zaad

Zaad