Troosteloos

Nu het weer een stuk zachter is geworden, hebben we te maken met saai en regenachtig weer. De afgelopen dagen waren er wel momenten dat de zon even doorkwam en het buiten heerlijk zacht aanvoelde, vrijdag was het bijna 10 graden bij ons! Maar de regen en ook wind overheersen op dit moment en dat nodigt nog niet echt uit om in de tuin aan de gang te gaan. En het begint al zo te kriebelen!

Ik ben op één van die goede momenten een ronde door de tuin gaan doen, en zag de bergen werk die ik nog moet verzetten voordat de tuin weer een beetje toonbaar is. Deze winter heeft zijn sporen zeker nagelaten…

Maar om ons heen ontwaakt de natuur al weer, en dat is vooral aan de dieren goed te merken; die worden steeds actiever en laten zich weer vaker zien. Gisteren struinde er een ooievaar statig door het weiland, alsof hij een ommetje aan het maken was.

Sandra

Andere berichten

Heerlijke herfst

Heerlijke herfst

De tuin in!

De tuin in!

Hittegolf

Hittegolf

Zaad

Zaad