Updaten

Ik weet dat ik de laatste tijd niet veel aan de site heb gedaan, in ieder geval niets wat zichtbaar is, maar dat houdt niet in dat er niets meer gebeurt! Ik ben druk bezig de site te updaten en in een nieuw jasje te steken. En daar gaat wel erg veel tijd in zitten, maar ik hoop dat het resultaat er ook naar zal zijn.
We hebben ruim twee maanden winter achter de rug, waarin Nederland de meeste tijd onder een dikke sneeuwdeken heeft gelegen. En ondanks al het gemopper om me heen heb ik er intens van genoten, want ik heb liever een ‘echte’ winter dan een kwakkelwinter met alleen maar wind en regen. Ja, natuurlijk heb je een hoop ongemak met sneeuw en vorst, maar wat een prachtige plaatjes leverde het op! En als je je een beetje aanpast, is het best uit te houden.
Het bijvoeren van de vogels was van groot belang in deze periode en bij mij werd er ook dankbaar gebruik gemaakt van de voederplaats, het was er steeds een drukte vanjewelste.

En nadert het einde van februari en langzaam maar zeker komen en blijven de temperaturen boven het vriespunt; de sneeuw is bijna helemaal verdwenen en we gaan ons opmaken voor het voorjaar. Weer een nieuw tuinseizoen voor de boeg, ik ben benieuwd wat deze zomer weer gaat brengen in de tuin.

Sandra

Andere berichten

Heerlijke herfst

Heerlijke herfst

De tuin in!

De tuin in!

Hittegolf

Hittegolf

Zaad

Zaad