Let it Snow, Let it Snow, Let it Snow…

Het begon gisteravond al een beetje te sneeuwen, en de hele nacht heeft het doorgesneeuwd, ik wist niet wat ik zag toen ik vanmorgen opstond. Er lag zeker 30 cm sneeuw!

Ik had meteen het gevoel alsof ik in Oostenrijk zat, wat een sfeertje. Er ligt nu een hele dikke wollige deken over het landschap, en omdat het hele droge sneeuw is, blijft het ook aan de bomen en struiken plakken. Het is ongelooflijk stil buiten, alle geluid wordt gedempt en ook alle kleur is verdwenen; het lijkt alsof je naar een zwart-wit foto staat te kijken.

Wat is dit lang geleden in Nederland, en zeker in december komt dit nauwelijks meer voor. Het is nu wel heel gezellig met alle kerstverlichting en -muziek, het draagt wel bij aan het ultieme kerstgevoel. Ik geniet met volle teugen!

Sandra

Andere berichten

Thee in de tuin

Thee in de tuin

Hittegolf

Hittegolf

Het lijkt wel herfst

Het lijkt wel herfst

Extreem weer

Extreem weer