Afscheid van mijn kat

Afgelopen weekend is mijn kat Moppie in zijn slaap overleden.

Geboren in een boerenschuur in juli 1992, is hij 16,5 jaar oud geworden. Iets wat ik niet verwachtte toen hij nog jong was; hij was nogal onstuimig en avontuurlijk in zijn jonge jaren.
Maar het lot is hem altijd goed gezind geweest, want hij heeft twee aanrijdingen overleefd, en hoewel hij bij de laatste zijn rechteroog is kwijtgeraakt heeft hem dat nooit belemmerd.
Het was een echte levensgenieter die zich graag buiten in het zonnetje koesterde. Hij was gek op mensen en vond het altijd gezellig als er visite was, het liefst lag hij bij iedereen op schoot.
Hij heeft een mooi plekje in de tuin gekregen omdat het echt zijn domein was de laatste drie jaar.

Ik zal nog heel veel aan hem terug denken, want het was een bijzondere kat, en ik zal hem vreselijk missen…

Sandra

Andere berichten

Heerlijke herfst

Heerlijke herfst

De tuin in!

De tuin in!

Hittegolf

Hittegolf

Zaad

Zaad

1 Comment

  1. Hallo Sandra,
    Net je site en blog ontdekt, lees nu dus pas dat je je poes hebt verloren.Ja, dat je hem mist snap ik. Maar ik hoop dat je er nu wel overheen bent.Het kan soms lang duren. Wij hebben er al twee moeten missen en nu hebben we er nog een. Als ik die sávonds binnen laat denk ik nog vaak Micky komt er achter aan, maar helaas, het is niet meer zo.Trouwens je poes had wel een mooie leeftijd, maar dat zegt natuurlijk niks. Missen is missen. Bij jouw heeft hij vast een hele mooie tijd gehad, als ik zo zie hoe je woont, veel vrijheid.Nu heeft hij een mooi plekje bij je in de tuin waar hij lekker kan “rusten”.
    Groetjes, Marian.

Reacties zijn gesloten.