Paddenstoelen in het gras

Ik was vanmorgen even een rondje door de tuin aan het maken en me aan het verwonderen hoe snel de vaste planten het nu laten afweten. Gelukkig heb ik nog genoeg dapperen die stand blijven houden en stug door blijven bloeien, zoals de monnikskappen, Eupatorium ‘ Chocolate’ en natuurlijk de duizendknoop die onvermoeibaar doorgaat.

En zo kwam ik bij een hoekje gras terecht waar twee prachtige paddenstoelen bij elkaar staan. Natuurlijk direct mijn fototoestel gehaald, want dat moet vereeuwigd worden. Wat een prachtige kunstwerkjes van de natuur!

Blog Image

Blog Image

Sandra

Andere berichten

Heerlijke herfst

Heerlijke herfst

De tuin in!

De tuin in!

Hittegolf

Hittegolf

Zaad

Zaad

1 Comment

  1. Wow sandra, die zijn mooi!! En dat in je eigen tuin ! We hoeven dit jaar sowieso niet naar het bos om paddestoelen te zien.In onze tuinen vinden we er genoeg.
    Zou het door al die nattigheid komen ? Vast wel !!
    Ik wens je nog veel tuinplezier, groetjes Thea

Reacties zijn gesloten.