Wind en water

Wat kan een regenbuitje op z’n tijd goed doen voor de tuin. Gisternacht en afgelopen nacht heeft het lekker geregend, en alles is er echt lekker door opgefrist. En het mooie van de regen ’s nachts is dat je er verder geen last van hebt; zo mag het van mij elke dag zijn. De temperatuur is ook lekker, niet te heet en niet te koud, zo rond de 20 graden, dus ook daar geen klagen. Het enige minpuntje is de wind, die waait al dagen behoorlijk door en daardoor is het niet echt lekker om buiten bezig te zijn.

Toch heb ik wel veel gedaan deze week. De tijd van het fatsoeneren en afknippen van uitgebloeide bloemstengels is weer aangebroken. Het vingehoedskruid schiet nu helemaal door, ik had stengels van meer dan 1,50 m staan met bovenin een paar bloemetjes, geen gezicht, dus weg ermee.

Sandra

Andere berichten

Thee in de tuin

Thee in de tuin

Hittegolf

Hittegolf

Het lijkt wel herfst

Het lijkt wel herfst

Extreem weer

Extreem weer