Méér borders…

Ik ben begonnen met de laatste fase van de border om het ronde gazon, weer een groot aantal vierkante meters gras uitsteken om plaats te maken voor een behoorlijk stuk border. Nu is al goed te zien wat ik voor ogen had: een stuk gazon omsloten door bloeiende borders, je wordt letterlijk omgeven door planten.Blog Image
Harm is ondertussen bezig om het bouwwerk dat wij ‘de burcht’ noemen verder af te maken. Langs een deel van de achtergrens is door de jaren heen zo veel puin gestort, dat het onbruikbaar is geworden als tuin. Maar om van de nood een deugt te maken, is Harm bezig om een muur rond het puin te stapelen met de bakstenen van de oude boerderij, met daaroverheen bielzen als een plateau zodat er een verhoogd terras ontstaat. Meer vliegen in één klap: puin weg, oude bakstenen hergebruikt en als klap op de vuurpijl een terras dat uitkijkt over de landerijen en het Bolmeer. Wat wil een mens nog meer…

Sandra

Andere berichten

De tuin in!

De tuin in!

Een kei hoort erbij!

Een kei hoort erbij!

Wat een gevaarte!

Planten in toom houden