April 2007 vs. April 2008

Deze week heb ik foto’s van vorig jaar teruggekeken die rond dezelfde tijd als dit jaar gemaakt zijn. Wat was de tuin toen al een stuk verder, ik schrok er van! Tot ik me realiseerde dat het vorig jaar zo’n 15 graden warmer was dan dit jaar, het was toen al zomer, en dat was aan de planten goed te zien; er bloeide al veel meer en de vaste planten waren al veel groter. De tulpen bloeiden al volop en de appel- en perenbomen zaten vol bloesem. Vorig jaar was natuurlijk uitzonderlijk, ik denk dat zoals het nu gaat meer is zoal het hoort te gaan.
Ik hoop ook dat we dit jaar weer een ‘gewone’ zomer zullen krijgen, en echt kunnen genieten van de tuin, en niet vanaf juni alleen nog maar in de tuin zijn om hem bij te houden, maar ook lekker zitten en genieten.

Sandra

Andere berichten

De tuin in!

De tuin in!

Een kei hoort erbij!

Een kei hoort erbij!

Wat een gevaarte!

Planten in toom houden