Nieuw weblog

Ik ben overgegaan op een ander weblog, want bij blogger kreeg ik alleen nog maar reacties met enge virussen. Gelukkig heb ik goede virusscanners op de computer, maar ik werd er helemaal gek van.
Ik zal nog wel een link naar Blogger laten staan, zodat oudere berichten nog gelezen kunnen worden, maar van nu af aan ga ik door met dit weblog.

Blog Image
Maar nu weer terug naar buiten; wat een raar weekend hebben we gehad! De paasdagen vielen vroeg en als klap op de vuurpijl ging dat gepaard met sneeuwbuien. Ik heb al horen zeggen dat Pasen de nieuwe kerst zal worden.

We hebben een aantal meters beuken gehaald om hagen te planten en gaten in de oude haag op te vullen, maar van planten komt nu ook niet veel. Misschien dat ik vanmiddag nog even de geest krijg en nog wat in de grond zet.

Voor het weekend heb ik twee eenvoudige rozenbogen gehaald om over de toegang naar het ronde gazon te plaatsen, en die staan er nu. Het verbindt de twee borders met elkaar en maakt van het achterliggende gedeelte een aparte tuin, ik ben dik tevreden. Nu nog even gaan verzinnen welke klimmers ik ertegenaan zal zetten; in ieder geval een roos, maar er is ruimte voor meer… Ik houd me aanbevolen voor leuke suggesties.

Sandra

Andere berichten

De tuin in!

De tuin in!

Een kei hoort erbij!

Een kei hoort erbij!

Wat een gevaarte!

Planten in toom houden